Personlig tränare

En personlig tränare gör stor skillnad!

Vad gör en personlig tränare?
En personlig tränare är utbildad inom anatomi, kost, konditions- och styrketräning, stretching, avspänning, samt utförandet av olika fysiologiska tester. Din personliga tränare kan hjälpa dig såväl att komma igång som att komma vidare i din träning, exempelvis vägleda, stödja och motivera eller rent av att hjälpa dig att hitta nya vägar i ditt gamla träningsupplägg.

Jag, Helene Kristiansson är Licensierad Personlig Tränare, idrotts- och testledare och Certifierad Massör.
I mitt arbete som Personlig Tränare är jag mån om att helheten ska fungera, där kost, vila, motion och mental balans är stöttepelare. Min träningsfilosofi är att träning ska vara roligt och en investering i dig som kund. Vi lägger tillsammans upp ett program oavsett om det handlar om att du aldrig har tränat, att du vill komma igång med träningen efter en period där du inte haft tid för dig själv, rehabilitera en skada eller om du vill sätta upp nya högre mål och komma vidare. Vi träffas ofta, eller mer sällan beroende på vad du vill och vad din målsättning är.

Jag hjälper dig att nå dina mål efter dina förutsättningar. Räkna med en stor portion engagemang och omtanke när du träffar mig. Jag är den som kan hjälpa dig på vägen till målet. Jag kan inte lova dig att det blir lätt, men det går om DU vill.

Utbildningar:
Certifierad Massör – Svensk klassisk massage / Medicinskt Kursforum
Lic.Personlig Tränare / Ylab Education
Testledarutbildning för cykel & konditions tester / Stensunds Folkhögskola
Hälsoprofilsbedömmare / Stensunds Folkhögskola
Vattengympaledare
Boxinstruktör, Outdoormotion
Gruppledare inom cirkelträning, easyline & core
Babysiminstruktör, simskolelärare

Kontakta mig för kostnadsfri konsultation där vi tillsammans sätter upp dina mål & jag hjälper dig att nå dem. För prisuppgifter, se PT-Studion

”Du sätter målet och jag visar vägen”