Om mig

Jag heter Helene Kristiansson och driver sedan 2005
”Trosa Massage & Friskvård”.
Jag är utbildad friskvårdare, personlig tränare, gruppinstruktör inom olika träningsformer, diplomerad massageterapeut och av branschrådet Svensk Massage certifierad massör.
Jag har studerat på Stensunds Folkhögskola utanför Trosa och via Medicinskt Kursforum och Ylab Education på Lillsveds idrottsfolkhögskola på Värmdö.

Jag kan hjälpa er med:

Massage av olika slag
om ni har muskelspänningar kanske på grund av stress, monotont arbete, stilla sittande kontorsarbete eller liknande. Eller om ni vill ha en lugn och avkopplande stund och bli härligt omhändertagen. Massagens effekter är avslappnande, smärtstillande och ökar blodcirkulationen i musklerna.

Stretch och muskeltöjning:
Ibland kan du behöva lite hjälp med att töja ut muskler som är korta. Terapeutisk stretch ger oftast mer än egen stretch. Du har kanske fler muskler än du tror? Regelbunden behandling ger en mjukare kropp.

Personlig Träning:
Guidad träning efter dina egna förutsättningar. Se vidare på ” Personlig tränare

Stavgång:
Lär dig gå på rätt sätt! Ger minst 20 % mer effektiv konditionsträning än vanliga promenader, dessutom mycket bra träning för armar och rygg!

Jag kan även erbjuda företagslösningar om ni behöver någon som kommer till er på jobbet om det ligger någorlunda i närheten av Trosa.

Jag är också gympaledare, konditionstestledare, babysiminstruktör, simskolelärare, vattengympaledare, A-boxinstruktör och ledare i outdoor motion.

Jag håller till i min lokal i Gallerian, utomhus eller på Safiren i Vagnhärad.